Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

23 Δεκεμβρίου 2013

Αχ, γλυκιά μου Μελίνα!




Αχ, γλυκιά μου Μελίνα!

Ναι, το πρώτο εγγόνι της παρέας ήρθε! Κι οι ευτυχισμένοι γιαγιά και παππούς, καρδιακοί μου φίλοι Αντώνης και Κατερίνα, βάφτισαν χθες την Κυριακή το πρώτο τους εγγόνι! Και είναι και το πρώτο εγγόνι όλων μας!

Την αιτία την είχα, το κάλεσμα ήθελα και δεν άργησε να έρθει από την φιλενάδα μου, που εμμέσως πλην σαφώς περίμενε από εμένα να κάνω κίνηση! Με κοίταξε με εκείνο το πονηρό  παιχνιδιάρικο βλέμμα της, κι εγώ έπιασα αμέσως το νόημα και της είπα «άσε, θα το κανονίσω εγώ!»…

Μετά από ώριμη σκέψη, και με την συγκατάθεση βέβαια των κοριτσιών μου ότι θα συμμετέχουν σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα, πήραν μπρος οι μηχανές!!! Μια εβδομάδα σε έντονη παραζάλη για να μπορέσω να ψάξω, να δω ιδέες, να πάρω έμπνευση, να αποφασίσω και να καταλήξω σε αυτό που θα σας δείξω παρακάτω. Και αυτό που τελικά αποφάσισα να φτιάξω ήταν το γλυκό της βάφτισης! Επιστρατεύτηκαν κουτιά και βγήκαν εργαλεία από κάθε είδους τέχνη που έχω ασχοληθεί κατά καιρούς, και νέοι μαγευτικοί κόσμοι της ζαχαροπλαστικής ανοίχτηκαν μπροστά μας!... Η χαρά μεγάλη, γιατί γίναμε κι εμείς για λίγο πάλι παιδιά! Και μέσα από αυτή την παιχνιδιάρικη διάθεση βγήκε το αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω! Τολμώ να πω ότι ήταν λίγο παρακινδυνευμένο από την πλευρά μου, γιατί δεν είχα ποτέ πριν αναλάβει να φτιάξω κάτι τέτοιο, και η αγωνία μου ήταν το να μπορέσω να ανταποκριθώ και να προσφέρω ότι καλύτερο με πολλή αγάπη για εκείνους.

Με αυτή την ανάρτηση, θα σας ευχηθώ, με τη γλύκα που θα πάρετε από αυτό που θα δείτε, πολλές πολλές γλυκές ευχές για να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη, κοντά στους ανθρώπους σας!
























Θα σας δείξω μόνο μερικά σχέδια που βγάλαμε, γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να σας δείξω σχεδόν 80 διαφορετικά cupcakes!!!












































Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...