Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

14 Σεπτεμβρίου 2012

Και οι τυχερές είναι.........




Καθυστέρησα μισή μέρα την κλήρωση. Ξέρετε, ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο δεν σε φτάνει, γιατί οι δουλειές τρέχουν και τρέχουν και τρέχουν...!!!

Ένα "μεσημεριάτικο" φρένο σε όλα αυτά λοιπόν, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τις τυχερές!

Έγινε η καταμέτρηση όσων είχατε την καλή διάθεση να μου αφήσετε ευχές για τα γενέθλιά μου, και έχουμε τον παρακάτω κατάλογο:


Και η πρώτη, είναι η...

Rena Christodoulou!!!


Ενώ η δεύτερη είναι η...

foufoula89!!!


Συγχαρητήρια κορίτσια! Η τύχη σας χαμογέλασε!
Για να μπορέσω να σας στείλω τα δώρα σας, στείλ'τε μου τα ακριβή στοιχεία σας όταν μπορέσετε!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!


13 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχαριστώ!


Φίλες μου καλές, ιντερνετιακή και μη συντροφιά μου δύο χρόνια τώρα! Μου κάνατε τη σημερινή μέρα λαμπρότερη απ' ότι ήταν, με τις δικές σας, εγκάρδιες ευχές! Οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες σας, και σε καθεμία ξεχωριστά, για τις ευχές αυτές.

Γι' αυτή την ευχαρίστηση που ένιωσα, θέλω να σας προσφέρω ένα δώρο! Είναι δύο καδράκια 3D που φτιάχτηκαν το τελευταίο διάστημα, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, απλά επειδή μου άρεσαν οι εικόνες αλλά και τα λόγια που έγραφαν... Κι όπως υποστηρίζω στη ζωή μου ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, φαίνεται ότι φτιάχτηκαν γι' αυτό το σκοπό!

Οι μικρές φράσεις που είναι γραμμένες στις εικόνες, δηλώνουν όσο καλύτερα γίνεται αυτό που όλες μας βιώνουμε με διάφορους τρόπους στην μπλογκογειτονία μας!...

Θα χαρίσω λοιπόν αυτά τα δύο καδράκια, σε δύο τυχερές από εσάς που μου ευχηθήκατε! Γνωρίζω επίσης ότι  υπήρχαν κάποιες φίλες που προσπάθησαν να μπουν στο blog και δεν τα κατάφεραν, και μου έστειλαν τις ευχές τους με άλλο τρόπο. Γι' αυτό το λόγο, θα καθυστερήσω λίγο την κλήρωση, μήπως και καταφέρουν να μου αφήσουν το σχόλιό τους στην ανάρτηση "Ήταν ανάγκη να συμβεί και σε μένα;!"

Επομένως, αύριο βράδυ θα κάνω την κλήρωση, ώστε δύο από εσάς να κερδίσετε αυτά τα όμορφα καδράκια!

Και πάλι ένα εγκάρδιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!...




 






 






12 Σεπτεμβρίου 2012

Ήταν ανάγκη να συμβεί και σε μένα;!


Καλημέραααααα!!!!!

Ξημέρωσε και για φέτος αυτή η μέρα! Μέρα χαράς!!!! Άλλος ένας χρόνος... Μην ακούτε που γκρινιάζω (από το τραγουδάκι που θα ακούσετε παρακάτω), είναι ευλογία να φορτώνεις άλλον ένα χρόνο στο βαλιτσάκι της ζωής σου!...

Κεραστείτε και φτιάξτε λίγο το κέφι σας με το υπέροχο τραγούδι του Αλκίνοου!...



Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...