Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

2 Μαΐου 2011

Έφτασε ο καιρός για δώρα!!!


Αγαπημένοι μου αναγνώστες και φίλοι/-ες, έφτασε και για το δικό μου blog ο καιρός, μια που έκλεισα τον ένα χρόνο στις 12/4/2011, και με αφορμή επίσης το ότι οι αναγνώστες μου ξεπέρασαν τους 300,  να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 
Για τα συναισθήματα που βίωσα και για όλα αυτά που έγιναν μέσα σε αυτό το χρόνο, μέσα από το blog, δηλαδή να ανταλλάξουμε σχόλια, να γνωριστώ με κάποιες από εσάς προσωπικά, να μοιραστούμε πληροφορίες και να δώσουμε γνώμες η μια στην άλλη και να γνωρίσουμε διαδικτυακά η μία την άλλη... Κι άλλα τόσα αν σκεφτώ θα έχω να σας απαριθμήσω!!!
Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για εσάς είναι να προσφέρω αυτά τα τρία ξύλινα βραχιόλια, που είναι φτιαγμένα με την αγαπημένη μου τεχνική, το decoupage! Τη διαδικασία θα την έχετε δει και εφαρμόσει σίγουρα οι περισσότερες. Αφήστε ένα σχόλιό σας κάτω από αυτή την ανάρτηση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 9/5, αν θέλετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση που θα κάνω (εκτός απροόπτου) την Τρίτη 10/5. Τρεις τυχερές θα πάρουν από ένα βραχιόλι!

Υ.Γ. Θέλω να σας διευκρινίσω ότι σε κάθε μου ανάρτηση δεν απαντώ πάντα στα σχόλιά σας όχι γιατί δεν το θέλω (ίσα- ίσα, σας ευχαριστώ και το εκτιμάω ιδιαίτερα που με επισκέπτεστε και μου αφήνετε πάντα τον καλό σας λόγο), αλλά όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος είναι περιορισμένος και προτιμώ να τον αναλώνω περνώντας από τα δικά σας blog και μαθαίνοντας τα νέα σας. Ελπίζω να έχω την κατανόησή σας και να μην παρεξηγούμαι! )





Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...