Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

15 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα μπουκάλια!!!

    Κατ' αρχήν, θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τα καλά σας λόγια προς το πρόσωπό μου, αλλά και τις δημιουργίες μου. Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερό που βρέθηκα σε αυτήν την blogoγειτονιά με όλους  αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους! Δεν θέλω να αναφερθώ σε καμία προσωπικά, είστε για μένα όλες υπέροχες! Και η παρέα σας είναι ο,τι καλύτερο!...

    Σας δείχνω τα χριστουγεννιάτικα μπουκάλια μου. Το περιεχόμενό τους είναι αγιορείτικο κρασί, και θεωρώ ότι είναι ό,τι πρέπει να για στολίσουν το χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!





13 Δεκεμβρίου 2010

Ξύλινη σπιτάκια- κλειδοθήκες!!!

     Όπως σας είπα, με το πέρας της έκθεσης του Βάλε Φαντασία, θα σας δείξω και κάποιες ακόμα χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!







~ ~ ~

Η επόμενη μέρα μετά την έκθεση ξημέρωσε με μια πολύ καλή διάθεση, καθώς χάζευα τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει! Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο όλες όσες πήραμε μέρος, γιατί ήρθαμε πιο κοντά μεταξύ μας, γνωριστήκαμε καλύτερα, απολαύσαμε αυτόν τον όμορφο- κρύο!- καιρό παρείτσα... Όσον αφορά βέβαια την αγοραστική κίνηση, δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά σημασία έχει ότι όλοι οι δημιουργοί εκθέσαμε τις δημιουργίες μας!...





Μερικές φωτογραφίες από τον πάγκο μου...


Όλη η γειτονιά στην φωτογραφία...

Με την καλή μου φιλενάδα, Μπέττυ (Anthivolon) και την γλυκιά της κόρη, Μυρτώ!

Κι εδώ τα αστέρια μας σε πρώτο πλάνο! Έλλη, Μαριάννα και Μυρτώ!



Επειδή στο είπα φιλενάδα...!!! Αυτή η δύσκολη ώρα του μεσημεριού, που το στομάχι παίζει ταμπούρλο, και μάλιστα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, είναι η καλύτερη ώρα για φωτογραφίες!!! Φρόντισε αυτές που θα ανεβάσεις εσύ να είναι εξίσου αξιοπρεπείς!!! χιχιχιχιχι!!!!!

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...