Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

20 Νοεμβρίου 2010

Ζήτω η Εφευρετικότητα!

    Ένα ακόμη  βραβείο ήρθε από ένα πάρα πολύ καλό και κατατοπιστικό blog, με πολύ ωραίες, έξυπνες και εφευρετικές ιδέες. Θέλω να ευχαριστήσω την lourdi που μου το χάρισε, και να της ευχηθώ να τα εκατοστήσει τα βραβεία για το δικό της blog! Το συγκεκριμένο βραβείο έχει και περισσότερη αξία για μένα γιατί μου το προσφέρει και η κόρη μου, Μαριάννα, με το πολλά υποσχόμενο blog της! Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!


    Κι επειδή έρχονται Χριστούγεννα και όλοι θέλουμε ένα μικρό δωράκι, όσες κάνατε σχόλια στην τελευταία μου ανάρτηση με τις μπάλες felt, θα χαρώ πολύ να σας χαρίσω το βραβείο αυτό!!!

18 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη μπάλα από felt!!!

    Θα ήθελα να σας δείξω μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή, που εγώ την θεωρώ εύκολη και με πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Χρειάζονται ελάχιστα υλικά, με μικρό κόστος, και από κει και πέρα η φαντασία και η όρεξη που έχει η καθεμία μας για να δημιουργήσει...!
    Θα σας δείξω βήμα βήμα την κατασκευή και περιμένω τα σχόλιά σας!...

Τα υλικά μας είναι: μια μπάλα φελιζόλ οποιουδήποτε μεγέθους, βελόνα και μαλλί για felt τα οποία θα βρείτε κυρίως σε κεντρικά καταστήματα για μαλλί.


Ξεκινάμε να στρώνουμε και να ενσωματώνουμε το μαλλί με την βελόνα στην μπάλα, κάνοντας μικρές και κοντινές μεταξύ τους βελονιές. Σιγά σιγά, στρώνουμε ομαλά το μαλλί στην μπάλα... Δεν χρειάζεται να βυθίζουμε πολύ την βελόνα, και δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλες βελονιές!


Αφού γεμίσουμε την μπάλα μας ομοιόμορφα, προχωράμε στο επόμενο βήμα...



... δημιουργώντας κάποια σχέδια της αρεσκείας μας!


Με την πληθώρα των υλικών που σίγουρα όλες διαθέτουμε σπίτι (κορδέλες, χάντρες, λουλούδια κλπ), την στολίζουμε!



Το τελικό αποτέλεσμα!!!

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...