Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με την παρουσία σας!!!

19 Ιουνίου 2010

Σήμερα και αύριο σας περιμένω στο Six D.O.G.S!!!

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Όπως καταλαβαίνετε, για τις δύο επόμενες μέρες θα με χάσετε, καθώς θα είμαι στην έκθεση του Six D.O.G.S. Θα χαρώ πολύ να δω από κοντά όσους από σας τα καταφέρουν να έρθουν! Και όσοι από σας δεν μπορούν... δεν πειράζει, την επόμενη φορά!


16 Ιουνίου 2010

Μια απρόσμενη χαρά από τη Χαρά...!

Καλή μου φίλη Χαρά, κατάφερες να με συγκινήσεις με αυτή σου την κίνηση, αφιερώνοντας μου αυτό το βραβείο. Πρωτόγνωρη για μένα αυτή η έκλπηξη, όπως επίσης και τα ωραία λόγια με τα οποία αναφέρθηκες στο όνομά μου! Μεγάλη τιμή αυτή που μου έκανες! Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου! Χαίρομαι που μπορώ κάτι να προσφέρω σε όλες όσες αγαπούν το decoupage σαν κι εσένα και να συμβάλω λίγο στο να αγαπήσουν αυτή την τεχνική και άλλες δημιουργικές γυναίκες.Είναι το πρώτο μου βραβείο, και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολη η επιλογή που έχω να κάνω, όσον αφορά ότι πρέπει κι εγώ να το δώσω σε κάποιες από σας. Ας με συγχωρέσετε αν αδικήσω κάποια! Επίσης, το ότι δεν το απονείμω σε κάποιες από σας έχει να κάνει και με το ότι έχετε πάρει ήδη το βραβείο αυτό από κάποιον άλλο.


Θα ήθελα λοιπόν με τη σειρά μου να απονείμω το βραβείο στα εξής blog:

š Στη Μαργαρίτα, για την ποιότητα των μουσικών επιλογών της.

š Στην Αγγελική, για τα πάρα πολύ όμορφα πράγματα που έχει φτιάξει και τα οποία βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα.

š Στη Ρούλα, για τη δημιουργικότητά της και τις φανταστικές ιδέες της.

š Στη Φωτεινή, για την πρωτοτυπία των ιδεών της.

š Και στην Νέλη που όσες φορές έχω εφαρμόσει τις συμβουλές της στις κατασκευές που προτείνει, έχουν βγει υπέροχα πραγματα!

Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω από την πλευρά μου το βραβείο αυτό σε όλους μου τους αναγνώστες και σε όσους με παρακολουθούν χωρίς να το δηλώνουν…

15 Ιουνίου 2010



Στις 19 & 20 Ιουνιου @ Six D.O.G.S το Shopping Party
ανοιγει τις πορτες του για μια special summer edition!!!!
Το party ξεκιναει στις 15.00 το μεσημερι ως αργα το βραδυ, συνδυαζοντας, coffee, drinks, και
πολυ πολυ μουσικη στα πλαισια του European Music Day!!!!

Οι επιλογες πολλες,jewelry, clothes, soaps,art objects, handmade summer
accessories και φυσικά decoupage! Οι καλλιτέχνες:

Drama Queen, Di Depux, Τσερκι, Μυρένια, Marilia_M,
liebe Anta, Num Num,
EleniTsap, Νεφελενια, de Spell, Anna Economou
cHarismaticCreations, Bhand Art,
Marietta, Katalitic Lab, Nola the Green, Irene Pal,
N. Deligiannis,
Emmanuele, Irina Palm, Decoupage addict & more…

Η διεύθυνση είναι Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι.
Είσοδος ελεύθερη!

13 Ιουνίου 2010

Λέο Μπουσκάλια...


Με αφορμή το παρακάτω βίντεο που θα δείτε, που περιέχει κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο “Να ζείς, να αγαπάς και να μαθαίνεις” του Λέο Μπουσκάλια, ενός από τους αγαπημένους μου (για να μην πω ο πιο αγαπημένος μου) συγγραφείς, θα σας πω λίγα λόγια για εκείνον και θα κάνω και μια αναφορά σε ένα κομμάτι από το βιβλίο του “Γεννημένοι για την αγάπη”…


Ο Λέο Μπουσκάλια, γόνος Ιταλών μεταναστών στις ΗΠΑ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές του Λος Άντελες. Σπούδασε Παιδαγωγικές επιστήμες και επιστήμες της Συμπεριφοράς, και είναι καθηγητής της Παιδαγωγικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός σε ολόκληρο τον κόσμο που εισιγήθηκε και επέβαλε στα πανεπιστήμια το μάθημα της Αγάπης στη βασική διδακτέα ύλη. Ακούραστος ταξιδευτής, που τον συνοδεύει παντού η φήμη του καλού ομιλιτή και δασκάλου, και οι διαλέξεις του ακούγονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα μέρη όλου του κόσμου.




Απόσπασμα από το “Γεννημένοι για την αγάπη”... Πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει τη σημερινή κατάσταση στον κόσμο, και τη στάση που εγώ προσπαθώ να κρατώ απέναντι σε αυτή την κατάσταση

"Αρχίζω πάντα τη μέρα μου με το δελτίο ειδήσεων. Ακούω για το δυσκίνητο γεράκο που του επιτέθηκαν στο πάρκο, για το παιδί που πληγώθηκε από τη σφαίρα κάποιου παράφρονα, για τον άντρα που σε μια παράφορη έκρηξη ζήλειας έπνιξε τη γυναίκα του. Ακούω για ένα ακόμη σκάνδαλο στις υπηρεσίες του Δήμου, για νέες ρατσιστικές δολοφωνίες, παράπονα για το δυσλειτουργικό δικαστικό μας σύστημα, για τις φυλακές όπου έχει καταργηθεί το αδιαχώρητο και κανένας δεν μπορεί να συγκρατίσει τη βία. Σε πείσμα όλων αυτών, απολαμβάνω το πρωινό μου, ντύνομαι και με ανανεωμένη αποφασιστικότητα, διασφαλισμένη μέσα στην πανοπλία της αισιοδοξίας μου, αντικρίζω τον κόσμο με τα μάτια ενός ερωτευμένου. Καταλαβαίνω ότι ένας κυνικός μπορεί να το θεωρήσει αυτό αφέλεια ή εξεζητημένη απλότητα. Στο βαθμό όμως που εγώ μπορώ να προσδιορίσω τα πράγματα, είναι η μόνη λογική απόφαση που μπορώ να πάρω…"


Αισιοδοξείτε γιατί... χανόμαστε!


Decoupage με χαρτοπετσέτα σε κορνίζα

Evolution



Μπουκάλι με επικόλληση χαρτοπετσέτας και στολίδια από κορδέλες και χάντρες.



Μπουκάλι με επικόλληση χαρτοπετσέτας και στόλισμα με κορδέλα.

Δείτε ακόμη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι επισκέπτες στο χάρτη...